Asiakas kertoo oman tarinansa MyFascia hoidon vaikuttavuudesta.

1. Kerro lähtötilanteesi

Olen 46-vuotias liikunnallinen nainen. Juoksua, uintia, maantiepyöräilyä harrastelen. 3 vuotta olen kärsinyt lantion alueen kivuista, mitkä pahentuneet vuosien mittaan. Pari vuotta sitten todettiin häpyluun ja ramuksen tulehdustila sekä häpyliitoksen rasitusmurtuma. Tilanne ei ole korjaantunut levolla, kipulääkkeellä eikä fysioterapialla. Taustalla paha kolari maantiepyörällä 2016.

2. Millaisia hoitoja tai muita keinoja olit kokeillut ennen MyFascia hoitoa?

Pyöräkolarissa oli suojelus mukana, ei mitään luita poikki, mutta hankala aivotärähdys. Vähän aikaa liikkuminen oli mahdotonta mutta takaisin vaan pyörän selkään ja juoksemaan. 2017 alussa lantion kivut vaan pahenivat ja juoksu loppui kuin seinään kipujen vuoksi. Kuvattiin ja todettiin edellä mainitut viat. Lepoa taas. Paikat aivan jumissa pitkään. Kävin hierojalla, urheiluhierojalla, ortopedillä kaikkiaan kolmesti ja fysioterapiassa. Lokakuussa 2019 sanottiin, että ainoa vaihtoehto on luudutusleikkaus. Viime vuosien aikana on kokeiltu lepo, kipulääke, venyttely, hieronnat, lääkärit, fysioterapia, liikunnan kevyt aloittaminen. Lopputuloksena jatkuvat kivut.

3. Miltä hoitotilanne tuntui?

Fasciahoitoon hakeutuminen oli minulle kuin viimeinen oljenkorsi ennen leikkausta. Hoitotilanne oli kartoittava, selvittävä ja hoitava. Etsittiin kokonaisvaltaisesti, mistä kivut johtuvat. Yllättävästi tilanteeni johtuikin monen asian summasta.

4. Miten MyFascia hoito auttoi sinua?

Fasciahoito on auttanut minua merkittävästi. Ensimmäisellä hoitokerralla selvittelyn jälkeen käsiteltiin vain tietty alue. Sen avulla lantion vuosia kestänyt vannemainen kipu hävisi! Ja se on pysynyt poissa! Olen käynyt hoidossa 3 kertaa. Monen vuoden kipujen ja kropan jähmeyden jälkeen huomaan olevani lähes kivuton, liikkuvuus on parantunut, mutta toisaalla kehon reagoidessa hoitoihin, on myös tullut vaivoja paikkoihin, joissa ei ennen ole ollut vaivaa. Ehdottomasti paras hoitomuoto, mitä olen 3 vuodessa saanut. Leikkaus on nyt peruttu ja tavoitteena on eheyttää keho muilla tavoin!